Raktárirányítási szoftverre (WMS) vonatkozó tanácsadás

Raktárirányítási szoftverre (WMS) vonatkozó tanácsadás

WMS, raktárirányítási szoftver konzultációs szolgáltatás a Zenit Kft.-től!

Az Ön raktári operációja során is biztosan felmerült már, hogy a meglévő számviteli, gyártási, vállalat irányítási rendszeréhez (ERP) szívesen kapcsolódna teljesen integráltan egy raktári szoftverrel is!

Az igények ezen a területen jelentősen eltérőek: van, aki az integráltság fokát a megrendeléseihez, a sales és beszerzési moduljaihoz kapcsolná.

Van, aki a gyártás előkészítésben a gyártási komponensek hibamentes komissiózását, összekészítését tervezi. Van, aki egy TMK raktárban szeretné online látni a rendelkezésére álló készleteket, tervezni a beszerzést, egy-egy tervezett vagy azonnali karbantartás eszköz igényét az „utolsó csavarig” vagy tömítésig és persze az sem hátrány, ha az az adott időben azonnal megtaláljuk az érintett alkatrészeket.

Van, aki a hétvégi, éjszaki karbantartáshoz előkészítve szeretné látni az alkatrészeket és így várni az érkező szakembereket a saját vállalati műszak túlóradíjas foglalkoztatása nélkül.

Vannak kis és nagykereskedő ügyfeleink, akik értékesítik és kezelik a készleteiket, folyamatosan hatékonyabbá szeretnék tenni a kiszolgálást, mindig online raktárkészlettel szeretnének rendelkezni, akár ügyfeleik számára is látható módon és persze az átláthatóság, a transzparencia és az értékek megőrzése mind-mind jelentős gazdasági vetülettel bírnak.

Vannak e-commerce vállalkozások, akiknél az áru elérhetősége online és megkerülhetetlen adat.

Van, aki szállítmányozás mellé bérraktározási szolgáltatást nyújt, akár több kiszállítási ponttal és ügyfele elvárja, hogy transzparensen lássa a saját rendelkezésre álló készletét, akár egy nemzetközi standard rendszer felületén, legyen az SAP, Oracle, Navision, IFS vagy bármely járatos ERP rendszer.

Raktárirányítási szoftverre (WMS) vonatkozó tanácsadás

Számos ERP rendszer rendelkezik WMS (Warehouse Management System), MFC, MFS (Anyagáramlás és kontrol rendszerek) modulokkal, mégis érdemes mérlegelni egy adott helyzetben a modul bevezetésének (liszensz díjak, support, bevezetési időigény) vagy egy külső, de jól integrálható célrendszer illesztését, alkalmazását! Ebben a döntésében, független szakértőként segítünk!

 


WMS, MFC, MFS rendszerek specifikációja – lefordítjuk igényét az IT nyelvére!

Amennyiben ezen kérdések valamelyike, vagy hasonló felmerült már Önben, kérjük forduljon hozzánk a szokásos bizalommal! Az első személyes konzultáció, az Ön igényének pontos meghatározása természetes ingyenes és az Ön telephelyének és működési modelljének megismerésével kezdődik!

Mi a Zenit Kft.-nél felmérjük és így ismerjük Ügyfeleink szükségleteit, elvárásait, így abban hiszünk, hogy a WMS rendszereket azok support igénye (gyakran 0-24/7/365 rendelkezésre állás!) miatt professzionális rendszerházakra, call centerrel rendelkező szoftveres vállalkozásokra kell bízni.

Szoftver Partnereink rendelkeznek a megfelelő referenciákkal, legyen szó logisztikai, kereskedelmi, banki vagy üzemanyagtöltő állomásokat kiszolgáló rendszerekről – az Ön rendszere jó kezekben lesz a megvalósítástól az üzemeltetésig!

Ténylegesen rendszer és szállító függetlenül segítünk lefordítani az Ön logisztikai igényét, környezetét az IT nyelvére, megfogalmazni elvárásait, részt venni a konzultációkban, hogy a WMS fejlesztő cégek ne egy meglévő terméket „erőltessenek” Önre és az operációjára, hanem ténylegesen az Ön folyamataira szabottan valósuljon meg a WMS rendszer és annak integrációja!

A mi kompetenciáink és érdekeltségünk kizárólag a WMS rendszer specifikációjáig terjednek, ill. szívesen állunk az Ön megtisztelő rendelkezésére a szoftver rendszer tenderkiírása kapcsán. Bevett gyakorlatunk szerint egy ilyen típusú konzultáció az írásos anyagok elkészültével, jegyzőkönyvekkel együtt kb. 10-25 embernapnyi humán ráfordítást igényel a Zenit Kft. részéről, amely workshop-ok, konzultációk, helyszíni bejárások és adminisztrációs feladatok, egyeztetések folyamán valósul meg.

Kérjen telefonon vagy emailben egy első személyes találkozót, hogy felmérhessük a feladat jellegét és az Ön tényleges igényeit! Higgye el, ez biztosan megéri !

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST