Hírek

Hírek

A Zenit Kft. automatizációs üzletága a koncepciótervezés végső fázisában tart egy műanyag termékeket gyártó és forgalmazó magyar tulajdonban lévő középvállalkozással. Cégünk a tervezés fázisától, az eszközök szállításán keresztül az installálási, majd ezt követően a karbantartási és utótámogatási tevékenységet végez.

Tovább

Az a korszak, amelyben élünk, a gyors változások és az innováció időszaka. Nem egyszerű tartani a tempót: a lemaradás hamar összejön, az iramot tartani nehéz, a felzárkózás viszont komoly feladat. Egy-egy újítás, modernizálás, korszerűsítés nem csak kiadást kell hogy jelentsen, hanem minőségi előkészítés után jönnie kell a produktumnak, a pozitív végeredménynek. Az intelligens automatizálás nem csak a berendezéseket, számítógépeket jelenti. Sokkal inkább egy olyan folyamatot, ahol az ember és a gép együttműködése pontosan ott és úgy jön létre, ahol és ahogy szükséges. A humán erőforrás mértéke így megfelelővé és elégségessé válik.

Tovább

Fél éven belül második AutoStore kivitelezési projektünk építési munkálatai folynak. Norvégiában, az AutoStore központjában minősítést szerzett építő csapatunk gyorsan és precízen végzi munkáját.

Tovább

Hatalmas öröm, hogy a Magyar Postával közösen egy egyedülálló speciális automata raktárrendszert hozhattunk létre, amely egy jövőbemutató különleges fulfillment szolgáltatás.

Tovább

A Zenit Kft. együttműködési megállapodást kötött az Element Logic-kal, mely cég az első és a világon a legtöbb AutoStore rendszert értékesítő, installáló és karbantartó rendszerintegrátor. Szerződésünk alapján a Zenit Kft. Magyarországon értékesíti, építi és karbantartja az AutoStore automata raktárrendszereket. Cégeink már több magyarországi referenciával rendelkeznek.

Tovább

ÁLLVÁNYRENDSZEREK MUNKAVÉDELMI FELÜLVIZSGÁLATA

A tároló állványok MSZ EN 15635 szabvány szerinti munkavédelmi vizsgálata a Megrendelő telephelyén, üzemi körülmények között (működő raktárban, betárolt rakatokkal) történik. A vizsgálat kiterjed a tárolóeszköz munkavédelmi tulajdonságainak és állapotának a vonatkozó követelményekkel történő összevetésére, megfelelőség ellenőrzésére, ellenőrzést igazoló matrica kihelyezésére. A követelmények megvalósulásának ellenőrzése, illetve a használat munkakörnyezetre gyakorolt hatása szemrevételezéses, tapintásos és mérőeszközös vizsgálattal történik. Zenit Kft. a felülvizsgálat eredményeit és megállapításait Munkavédelmi Felülvizsgálati Jegyzőkönyvben foglalja össze és dokumentálja a lokalizálhatóság érdekében Megrendelő tárolóhely azonosítóit felhasználva minden feltárt állványsérülést digitális fényképpel illusztrálva, szabvány szerinti hiba kategorizálással minősítve. Az állvány felülvizsgálatot követően cégünk a sérült elemek cseréjére, javítására vonatkozó ajánlatot térítésmentesen biztosítja ügyfelei részére.

Tovább