Hírek

Hírek

Hatalmas öröm, hogy a Magyar Postával közösen egy egyedülálló speciális automata raktárrendszert hozhattunk létre, amely egy jövőbemutató különleges fulfillment szolgáltatás.

Tovább

A Zenit Kft. együttműködési megállapodást kötött az Element Logic-kal, mely cég az első és a világon a legtöbb AutoStore rendszert értékesítő, installáló és karbantartó rendszerintegrátor. Szerződésünk alapján a Zenit Kft. Magyarországon értékesíti, építi és karbantartja az AutoStore automata raktárrendszereket. Cégeink már több magyarországi referenciával rendelkeznek.

Tovább

ÁLLVÁNYRENDSZEREK MUNKAVÉDELMI FELÜLVIZSGÁLATA

A tároló állványok MSZ EN 15635 szabvány szerinti munkavédelmi vizsgálata a Megrendelő telephelyén, üzemi körülmények között (működő raktárban, betárolt rakatokkal) történik. A vizsgálat kiterjed a tárolóeszköz munkavédelmi tulajdonságainak és állapotának a vonatkozó követelményekkel történő összevetésére, megfelelőség ellenőrzésére, ellenőrzést igazoló matrica kihelyezésére. A követelmények megvalósulásának ellenőrzése, illetve a használat munkakörnyezetre gyakorolt hatása szemrevételezéses, tapintásos és mérőeszközös vizsgálattal történik. Zenit Kft. a felülvizsgálat eredményeit és megállapításait Munkavédelmi Felülvizsgálati Jegyzőkönyvben foglalja össze és dokumentálja a lokalizálhatóság érdekében Megrendelő tárolóhely azonosítóit felhasználva minden feltárt állványsérülést digitális fényképpel illusztrálva, szabvány szerinti hiba kategorizálással minősítve. Az állvány felülvizsgálatot követően cégünk a sérült elemek cseréjére, javítására vonatkozó ajánlatot térítésmentesen biztosítja ügyfelei részére.

Tovább

Az igazit keresed?!

2022. május 03.

Raktárüzemeltetőként Te vagy a felelős az állványrendszerek biztonságos működéséért. A MSZ EN 15635 szabvány értelmében a raktári tároló állványokat évente minimum egyszer át kell vizsgálni.

Tovább

Maradjunk együtt!

2022. április 26.

Az elmúlt évszázad technikai újításainak és az ember áldozatos gyógyítani akarásának köszönhetően mára az orvostudomány rutin(nak tűnő) beavatkozásokkal menti meg emberek életét. És talán nem túlzás kijelenteni, hogy a történelem nagy felfedezői - Hippokratésztól Karikó Katalinig – egészségünk megőrzését és a baj megelőzését tartják a gyógyítás alapjának. Hiszen a rendszeres mozgással és megfelelő táplálkozással vagy egy idejében elvégzett szűrővizsgálattal minimalizálhatjuk a betegségek kialakulásának kockázatát.

Tovább

Közös értékrend

2022. január 18.

Az elmúlt évek járványhelyzete igencsak átrendezte a szabadságról alkotott véleményünket, mégis vannak olyan értékek, amik nem tudnak változni – akár a gazdasági, akár a civil életünkben. Ilyen a bizalom és a hűség is. A több, mint 25 éves múlttal és Magyarországon egyedülálló logisztikai referenciával rendelkező GHIBLI cégcsoport és a Zenit Kft. fúziója is ennek példája.

Tovább