Utcabútorok

Utcabútorok

Utcabútorok

A Zenit Kft. az utcabútorok vagy köztéri bútorok közül forgalmazza és igény esetén telepíti a kerékpártárolókat, kerékpár garázsokat, kerékpártámaszokat, fedett kerékpártárolókat és kültéri hulladékgyűjtőket.

A kerékpártámaszok, kerékpártárolók, kerékpár garázsok és fedett tárolók minőségi, német gyártó termékei, melyet cégünk forgalmaz. A kerékpártárolókból jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnali kiszolgálást biztosítunk ügyfeleink részére kerékpártámaszainkból és tárolóinkból a raktárkészlet erejéig. Webáruházon keresztül történő kerékpártámasz vagy kerékpártároló megrendeléskor a kerékpártárolókat legkésőbb a megrendelést követő munkanapon átadjuk kiszállításra.

Sok esetben ügyféligény jelentkezik a Zenit Kft. által forgalmazott kerékpártárolók és kerékpártámaszok helyszíni telepítésére is. A jellemzően fedett kerékpártárolók és kerékpár támaszok helyszíni telepítését saját szerelőgárdával végezzük.

Utcabútorok

A fedett kerékpártárolókat sok esetben más funkcióra alkalmazzák, mint például védőtető, várakozóhely, buszmegálló vagy buszváró, fedett kukatároló, dohányzó kabin, fedett raktári tároló.

A Zenit Kft. együttműködő partneri viszonyt ápol a Magyar Kerékpárosklubbal, több sikeres rendezvényen vettünk részt (pl. Bringázz a munkába).

Nyertes közbeszerzési eljárás keretében, Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzatának a „Kerékpározz Kőbányán!” című projekt keretében közel 350 darab kerékpártámaszt és fedett kerékpártárolót, B+R tárolót szállítottunk és telepítettünk 68 helyszínen. Az Eurovelo 6 kerékpárúttal kapcsolatos kerékpártárolókra és kerékpártámaszokra vonatkozó fejlesztésekben, szállításokban is folyamatosan részt veszünk.

kültéri hulladékgyűjtők

A köztéri bútorok népszerű termékei a kültéri hulladékgyűjtők. A hulladékkezelés és hulladékgazdálkodás napjaink egyik kiemelt területe. Fontos a hulladék szelektív összegyűjtése és újrahasznosítása. A kültéri hulladékgyűjtők majdnem mindenhol fellelhetőek a hétköznapi életünk során, nélkülözhetetlenek a kommunális hulladék összegyűjtéséhez. A hulladékgyűjtők különböző anyagokból készülhetnek, számtalan formában és designban. A Zenit Kft. a kültéri hulladékgyűjtők népszerű típusaiból – a kerékpártámaszokhoz és kerékpártárolókhoz hasonlóan- állandó raktárkészlettel rendelkezik, ezzel biztosítva ügyfelei gyors és rugalmas kiszolgálását.

Ajánlatkérés