Emelő és szállítóeszközök

Emelő és Szállítóeszközök

A különböző típusú anyagmozgató berendezések kiváló előnyökkel járnak használatuk során. A megfelelően kiválasztott könnyű anyagmozgató berendezések és eszközök a következő módon javíthatják a folyamatokat:

  • Hatékonyabb munkafolyamat és a rövidebb gyártási idők.

  • A gyár alapterületének hatékonyabb kihasználása.

  • Az alkatrészgyűjtés, komissiózás okozta leállások minimalizálása.

  • A munkaerő számára, lehetővé teszi, hogy a legfontosabb tevékenységekre összpontosítson.

Számos folyamat igényel összehangolást egy raktár működtetésé során. A ZENIT Kft. termékkínálatából megfelelően kiválasztott megoldások közül, emberei képesek lesznek nagy hatékonysággal elvégezni a rájuk ruházott feladatokat, hozzájárulva a gyártási idők és a kimeneti számok javításához.

Ha kifejezetten a könnyű anyagmozgató berendezések megoldásaink iránt érdeklődnek tovább olvasva tájékozódhat számos előnyeiről.

 

  1. Könnyű és egyszerű használat.

A könnyű emelő és szállítóeszközök szinte mindig könnyebben használhatók, mint a nehéz berendezések. Számos nehézgép kezelése szükségessé teszi az alkalmazottak, speciális képzésen vagy engedélyen való részvételét, mielőtt használják az eszközöket. Az egyszerűbb, ergonomikusabb megoldások, mint például a termékpalettánkról választható kézikocsik, molnárkocsik és komissiózókocsik viszont könnyebben használhatók és könnyebben kezelhetők. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazottak sokkal nagyobb valószínűséggel képesek ellátni feladataikat egyszerűen és könnyedén, a lehető leggyorsabban, minimális képzéssel. Cégünk lehetőséget biztosít az eszközök testre szabásában ügyfeleink egyedi igényi alapján. Nagy választékban kínálunk megoldást könnyű szállítóeszközeink kialakításában. Választható ipari kerekkel szerelve lehetőség van poliamid, poliuretán futófelületű, tömör gumis, öntött vas, de a padozat megóvása érdekében akár nyommentes szürke gumikerék kiválasztására.

  1. Biztonság, ergonómia és manőverezhetőség.

A könnyű gépek és anyagmozgató eszközök a legtöbb esetben biztonságosabbak, mint a nehéz berendezések. Beláthatjuk, hogy a nehézgépek sokkal magasabb veszélyforrást rejtenek magukban és súlyos sérüléseket is okozhatnak nem rendeltetésszerű használat mellett. A relatív könnyű anyagmozgatási megoldások például a raklapszállító kocsik, gördülő keretek, rolly kocsik, rácsos kocsik és kézi hidraulikus emelők azonban elősegíthetik a nagy, nehéz berendezések okozta sérülések megelőzését, illetve a könnyű berendezések alkalmazása elősegíti a fizikai munkából származó személyi sérülések visszaszorítását. Könnyen beláthatjuk, hogy ha egy lépcső képez akadályt a molnárkocsinknak akkor lépcsőjáró kivitelt választunk.

A könnyű felszerelések manőverezhetőbbek, mint a nehezebb alternatívák. Használatuk közben a könnyű felszerelés gyorsan és egyszerűen mozgatható egyik helyről a másikra anélkül, hogy külön mozgásteret igényelnének. Egyszerű kialakításuk és kisebb méretük miatt a szállított rakomány mozgatása minimális helyet vesz igénybe, mivel nem kell külön mozgástér a berendezés üzemeltetésekor.

Cégünk számos terméket forgalmaz az ergonomikus környezet kialakítása érdekében, például a széles választékban kínált fix emelőasztalaink és az ipari kerekekkel szerelt mobil emelőasztalok.

  1. Targoncamentes környezetben az anyagmozgatás 350 kg alatt.

A könnyű anyagmozgató berendezések egyik legjelentősebb előnye, hogy targoncától mentes környezetekben is üzemeltethetőek. Ipari környezetben a targonca gyakori látvány: nagy, nehéz, veszélyes gépek. Valójában a targoncák a munkahelyi sérülések és halálozások egyik legfőbb oka minden évben. Használatuk során a személyzet megsérülhet, rosszabb esetben a targoncák okozta baleset halálhoz is vezethet. A könnyű anyagmozgató berendezések természetüknél fogva kisebb veszélyt rejtenek magukban.

Számos vállalat keresi a targoncától mentes környezet kialakításának lehetőségeit annak érdekében, hogy minimalizálják a targoncák és személyzet találkozását, ezek a biztonsági intézkedések jelentősen hozzájárulnak a safety előírásaikhoz. A kiváló minőségű, könnyű felszerelés elősegítheti az ilyen jellegű átállást és sokkal biztonságosabbá teheti a létesítményt.

Egyedileg testre szabható, könnyű emelőgépek a svéd világelső, piacvezető PRONOMIC® - Lift and Drive kínálatából

Magyarországon a PRONOMIC, a Zenit Kft-t bízta meg az általa gyártott,egyedi igényekre testre szabható, minőségi könnyű emelőgépek forgalmazásával és a hozzá kapcsolódó szerviz szolgáltatások biztosításával.

A Pronomic ergonomikus piacvezető emelőeszközöket fejleszt és gyárt ügyfeleink számára elismert minőségben világszerte. Berendezéseink elősegítik az anyagok hatékony, ergonomikus és biztonságos kezelését 325 kg-ig. Az emelőeszközökre akár speciális, az aktuális igényre kifejlesztett adapter kerülhet leszállításra. Megoldásaikat tekercsek, dobozok, ládák, zsákok, panelek, konténerek vagy késztermékek kezelésére használják. Kiváló emelést biztosítanak és megkönnyítik az adagológépek újratöltését vagy akár más berendezések szerszámainak mozgatását a gyártósor átállásakor, de alkatrészek végtermékbe való beszerelésére is kiválóan alkalmazhatóak.

Ezek a kiváló minőségű emelőberendezések és az általuk nyújtott megoldások segítenek ügyfeleinknek abban, hogy növeljék termelékenységüket és egyúttal javítsák munkakörnyezetüket minden olyan szektorban, ahol emelés zajlik.

Ön is elkerülné a megerőltető folyamatokat és a sérüléseket? Prémium minőségű emelőgépeinkkel az emelés és a különböző kézi emelési műveletek által okozott balesetek, sérülések nagymértékben megelőzhetőek. Emelőgépeinkkel az összes emelési, forgatási mozgás precízen vezérelhető ezzel növelve a folyamatok biztonságát amellett, hogy a folyamataik nem mellesleg gyorsulnak. Egy, a ZENIT Kft. által tervezett PRONOMIC berendezés csökkenti az anyagi károkat az áruban és a baleseteket a személyzet körében.

Kérjen ajánlatot a ZENIT Kft. által forgalmazott ergonomikus emelőeszközökre, amelyek biztosítják az emelést, és hozzájárulnak a jobb és biztonságosabb munkahelyhez.

Ha segítségre van szüksége a vállalkozása számára megfelelő megoldás megtalálásában, vegye fel a kapcsolatot a ZENIT Kft. munkatársaival, szakértőink az egyedi igények azonosításától a tervezéstől a megvalósításig állnak rendelkezésre.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Az alábbiakban néhány tipikus felhasználási mód és az arról készített egyedi emelő eszköz látható.

Emelő és Szállítóeszközök
Emelő és Szállítóeszközök
Emelő és Szállítóeszközök
Emelő és Szállítóeszközök
Emelő és Szállítóeszközök
Emelő és Szállítóeszközök