ROS raklapos állványláb javítási technológia

ROS raklapos állványláb javítási technológia

ROS raklapos állványláb javítási technológia

Magyarországon kizárólagosan a Zenit Kft. alkalmazhatja a szabadalommal védett, az MSZ EN 15635 szabványban előírt javítással kapcsolatos elvárásoknak megfelelő, raklapos állványoszlopok javítására kifejlesztett állvány javítási technológiát, az ROS állványláb javítást.

Minden raktárban előfordul, hogy az állványrendszer megsérül, elgörbül, valamelyik része deformálódik. A jelenség különösen gyakori, ha az állványok között targoncával közlekednek, illetve a le-felrakodás az állványokra targoncákkal történik, valamint ha az állványrendszer kifejezetten magas.

A sérült állványok esetében eddig a leggyakoribb eljárás a sérült rész, vagy a teljes állvány cseréje volt, ami nemcsak drága, de időigényes is, hiszen az állvány le- és felrakodása, szerelése, cseréje is sokáig tarthat.

A holland ROS kifejlesztett egy olyan javítási technológiát, amely maximális raklapterhelés mellett, tehát lerakodás nélkül képes – a biztonsági szabványoknak megfelelően – a teljes és maradandó korrekcióra!

ROS raklapos állványláb javítási technológiaA szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően az állványok gond nélkül visszaállíthatók eredeti formájukra, annyira, hogy a technikával egy-egy állványoszlop akár 3 alkalommal is javítható, biztonságos működésükért, az eredetivel megegyező teherbírásukért pedig garanciát is vállalunk.

Ajánlatkérés

Az ROS raklapos állványoszlop javítási technológia előnyei:

  • Akár több, mint 50% költségmegtakarítás,

  • Gyors, átlagban 30 perc alatt javítható egy sérült raklapos állványláb,

  • Rövid javítási határidő, nem szükséges várni a beérkező állvány pótalkatrészekre,

  • Jelentős idő- és energiamegtakarítás, hiszen a raklapok ki vagy áttárolása nélkül végezzük a javítást, az állványrendszer teljes terhelése mellett,

  • Javítási technológiánkkal egy állványláb akár háromszor is javítható,

  • Technológiánk független tanúsítók általi minősítés ellenőrzési tanúsítványokkal rendelkezik, mindenben megfelel az MSZ EN 15635 szabványban a javításra megadott elvárásoknak,

  • Minden állványjavítási munkánkra felelősségbiztosítással rendelkezünk, garanciát vállalunk,

  • Zöld megoldás, csökkenti az ökológiai lábnyomát, ha csere helyett javíttat,

DEKRABUREAU VERITASSGS